Cart:

0
U hebt niets in uw winkelwagen.

0

Privacy Policy


Privacy policy van Camerabeveiliging-Limburg


Wij respecteren uw privacy en verwerken uw persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor u ze heeft verstrekt en in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet.


 
1. Bedrijfsgegevens

Naam bedrijf: Camerabeveiliging-Limburg
Website: http://www.camerabeveiliging-limburg.nl
Inschrijfnummer KvK: 24305306
BTW-nummer: NL808830429B01


2. E-mailadres

Bij het verzamelen van uw e-mailadres voor redenen anders dan in het kader van een gesloten overeenkomst, wordt dit niet gebruikt voor het overbrengen van ongevraagde communicatie wanneer u daarvoor geen toestemming heeft verleend.

3. Postadres

Wij gebruiken uw postadres voor het verzenden van reclameboodschappen met informatie over producten en diensten. Als u dergelijke reclame niet wenst te ontvangen kunt u zich laten registreren op www.postfilter.nl

4. Telefoonnummer

Wij gebruiken uw telefoonnummer niet voor commerciële doeleinden.

5. Overige persoonsgegevens

Overige persoonsgegevens verwerken wij alleen (door middel van cookies, het uitlezen van randapparatuur of anderszins) indien:

1. de gegevensverwerking noodzakelijk is voor:

a. de uitvoering van een met u gesloten overeenkomst;
b. de goede invulling van een publiekrechtelijke taak;
c. de behartiging van ons gerechtvaardigd belang (tenzij uw belang of fundamentele rechten en vrijheden boven dit belang prevaleren), of;

2. u toestemming heeft gegeven voor de verwerking bij het verzamelen hiervan.

Wij bewaren uw gegevens in ieder geval niet langer dan noodzakelijk is voor de verwerking van de doeleinden waarvoor deze zijn verzameld.



6. Bijzondere persoonsgegevens

De verzamelde informatie wordt alleen intern gebruikt en wordt niet doorgegeven aan andere organisaties.

7. Veiligheid overdragen en ontvangen van gegevens

Wij hebben de nodige veiligheidsmaatregelen ingevoerd om het verlies, het onrechtmatig gebruik of de wijziging te voorkomen van informatie die wij ontvangen op onze site;


8. Veiligheid opslag van gegevens


 Veiligheidscriteria:

Wachtwoorden worden altijd gehasht opgeslagen.



10. Contact

Als u wenst te reageren op onze Privacy Policy, kun u contact opnemen:

Op het volgende e-mailadres: [email protected]

 

Dit privacy beleid kan te allen tijde gewijzigd worden. Deze wijzigingen zullen wij hier publiceren en in voorkomend geval zal u hier per e-mail van op de hoogte worden gesteld.

 

11. Cookies

Cookies zijn kleine stukjes informatie die tijdens het internetten worden opgeslagen op je computer. De informatie is nodig voor het juist functioneren van een website. Cookies kunnen persoonlijke informatie verzamelen. 

Cookies van Camerabeveiliging-limburg.nl zijn veilig voor je pc, laptop, telefoon of tablet. Wij gebruiken cookies om je te herkennen als je ons bezoekt, maar ook om te zorgen dat onze website goed werkt en je fijn kunt winkelen. Door cookies krijgen we informatie over het gebruik van onze diensten. Zo kunnen we die verbeteren en aanpassen aan de wensen van onze klanten. 
Cookies zorgen ervoor dat:

  •  je ingelogd blijft en ongestoord kunt winkelen;
  •  artikelen in je winkelwagentje bewaard blijven;
  •  je veilig winkelt bij Camerabeveiliging-limburg.nl;
  •  je reviews kunt lezen en schrijven en video’s kunt bekijken;
  •  de website snel is;
  •  we fouten en ongemak op de website kunnen opsporen;
  •  we verbeteringen kunnen testen;
  •  we je persoonlijk kunnen adviseren op basis van wat je eerder hebt gekocht en/of bekeken;
  •  je producten kunt delen via social media zoals Facebook en Google.

Hoe lang blijven cookies staan?

De meeste cookies van Camerabeveiliging-limburg.nl verdwijnen als je de browser sluit. Sommige cookies blijven enkele dagen tot enkele jaren staan. Je kunt ze zelf op elk moment via je browser verwijderen. 


Cookies verwijderen of uitschakelen

Cookies kun je altijd zelf via je browserinstellingen verwijderen of uitschakelen. Je ontvangt dan geen cookies meer tijdens het winkelen op Camerabeveiliging-limburg.nl. Uitleg over het aanpassen van de cookie-instellingen vind je onder Help in de meeste browsers. Maar let wel op: zonder cookies werkt de website van Camerabeveiliging-limburg.nl minder goed.